Hoe ik terechtkwam in een vibrerende stoel

en daarna zag ik sterretjes

‘Moet dit echt op maximaal vermogen?’
De grijns op zijn gezicht zegt genoeg.
‘Ik heb er fors voor betaald en ik vind dat je er maximaal profijt uit moet halen.’
Daar zit ik dan in een vibrerende stoel en ik vind er wat van.

Vorige week berichtte ik al over onze last minute kampeervakantie, het is een erg afwisselende vakantie geworden met genoeg materiaal om over te schrijven.
De vakantie begon thuis met regen, heel veel regen. het wilde niet zo vlotten met het vakantiegevoel dus gingen we kamperen. We reden naar de Veluwe want daar is het altijd leuk ook met minder mooi weer. De eerste dagen was het bewolkt, af en toe een bui en niet zo erg warm. Wandelen, lezen een spelletje, een dagje naar de stoomtrein dagen in Beekbergen. Kortom we wisten ons prima te vermaken. ’s Avonds zaten we samen met onze Riesenschnauzer in de caravan want we hadden alleen de luifel eraan staan en het werd al snel frisjes buiten. Dat voelde na een paar dagen toch wat opgesloten en meneer Schrijfhart had bedacht dat een avondje naar de bioscoop ook best leuk was.

Oppenheimer hadden we al gezien en de Barbiefilm is aan ons beiden niet besteed, de keuze viel daarom op de The Equalizer 3. Nu moet ik even vermelden dat we Oppenheimer in Breda hebben gekeken in een mooie bioscoop met hele fijne stoelen. Die stoelen kunnen in een relax-stand gezet worden, leuning achterover, beentjes omhoog en dan heerlijk ontspannen en lui de film kijken. Als ik er al iets op aan zou moeten merken dan zou een dekentje nog een prima aanvulling zijn.

De bioscoop waar we nu terechtkwamen had ook bijzondere stoelen. 3D stoelen en daar moest extra voor betaald worden. Ik had geen flauw idee van deze optie, dat had meneer Schijfhart als verrassing gehouden. Nietsvermoedend ging ik zitten. Met een grote bak popcorn op schoot en de beker met fris in de bekerhouder nestelde ik mij in de stoel en zat de reclamefilmpjes uit. De hoofdfilm begint en ik schiet bijna uit mijn stoel.
‘Wat is dit?’
Mijn stem schiet een paar octaven de hoogte in. Mijn schoot ligt vol popcorn en ik ben blij dat ik mijn drinken niet in handen had.
Meneer Schrijfhart heeft lol. Een 3D stoel is namelijk niets meer en niets minder dan een vibrerende stoel. Beweegt en schokt mee met de film voor een extra intense beleving.

Na de eerste schrik was ik iets beter voorbereid op wat me te wachten stond maar mij heeft deze ‘aanvulling’ totaal niet kunnen bekoren. Nee geef mij de relaxstoel maar.

De film was overigens erg leuk en we hebben ook genoeg lol om de vibrerende stoel gehad. Al met al een prima avond, maar het werd nog beter.

vibrerende stoel waarna ik sterretjes zag


Eenmaal terug op de camping zagen we een prachtige heldere sterrenhemel. Adembenemend mooi, we hebben er samen nog even rustig zittend in een campingstoel van zitten genieten.

Sonja

error: Beveiligingswaarschuwing