Blog

Waar gaat het over?

Net als mijn ADD brein lijken mijn blogs alle kanten op te gaan. Een hilarische anekdote, een grappige of juist verdrietige gebeurtenis, mijn mening over het wereld gebeuren, maar het gaat ook over mijn liefde voor boeken en over mijn passie voor het schrijven. Je zou het een lifestyle blog kunnen noemen maar je kunt het ook laten.

Toch zit er wel degelijk een lijn in mijn blog en die lijn is compassie. Mijn passie voor verhalen gecombineerd met een milde blik op het leven en mensen. Veroordelen is de makkelijke manier maar met een liefdevolle blik mezelf en de ander proberen te doorgronden is een kunst die ik met vallen en opstaan onder de knie probeer te krijgen.


Elke blog schrijf ik met heel veel liefde en passie en je kunt ze vrijblijvend lezen. Als je me wilt belonen dan kan dat door een reactie onder de blog achter te laten en als je wilt door je in te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief en een melding zodra er iets nieuws geplaatst wordt. Wil je meer over mij weten? Dat kan, ik schreef er namelijk een hele pagina over. Heb je vragen? Stel ze gerust maar kijk ook even op deze pagina, wie weet staat het antwoord er al bij.

Ik wens je alvast veel leesplezier.

Sonja

error: Beveiligingswaarschuwing