Boeken

Kraaienpootjes

Er is een nieuw boek in de maak.. De eerste ruwe versie is geschreven en nu komt het aan op schrappen, schaven en verbeteren.

Anna heeft een lange gevangenisstraf uitgezeten voor de moord op haar man. Nu leeft ze een rustig en teruggetrokken leven. Ze vult haar dagen met wandelingen naar het park, de zorg voor haar vogels en het schrijven van gedichten.
Dat veranderd als het huis naast haar wordt gekocht door een jonge man die de rust behoorlijk verstoord en het leven van Anna volledig op zijn kop zet.

Steeds vaker zoekt Anna de rust in het park op. Maar ook daar wordt ze niet met rust gelaten. Zeer tegen haar zin komt ze in contact met een jong meisje. Niet veel later blijkt het kind spoorloos verdwenen te zijn en is Anna de hoofdverdachte van een ernstig misdrijf.

Anna weet één ding heel zeker, koste wat het kost, ze gaat niet terug naar de gevangenis.

De verschijningsdatum is nog niet bekend maar als je inschrijft voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte.

Kraaienpootjes

De val van Gorka

De val van Gorka

Gorka is nog maar net uitgeroepen tot de beste fotograaf ter wereld. Eindelijk de erkenning waar hij al zijn hele leven voor vecht. Zijn populariteit stijgt razendsnel maar zijn ego groeit nog harder. In recordtijd ziet zijn partner Bibi hem ontsporen. Onbeschoft, onhandelbaar en agressief, met de dag wordt het gedrag van Gorka erger. Als Gorka beschuldigd wordt van verkrachting van een jongen van zeventien en de bewijzen zicht opstapelen besluit Bibi hem te verlaten. Gorka neemt een drastische beslissing en Bibi blijft achter met de puinhoop. De val van Gorka is een roman over heftige thema’s maar vooral een boek over hoop en vergeving.

Inmiddels is het boek niet meer in de boekhandel te verkrijgen, maar niet getreurd, je kunt bij mij een gesigneerd exemplaar bestellen voor € 17,50 (incl. verzenden), het Eboek kun je bij Kobo en bij Bol.com kopen, maar het zit ook inbegrepen in het KoboPlus abonnement.

Nog niet overtuigd? Dan kun je natuurlijk ook eerst een recensie lezen

Bestelformulier
Met dit formulier bestel je een gesigneerd exemplaar van De val van Gorka. Na ontvangst van het formulier stuur ik je een tikkie voor € 17,50 en zodra ik het geld binnen heb stuur ik je het gesigneerde exemplaar per brievenbus post. Gesigneerde boeken kunnen niet geruild of geretourneerd worden
volledig adres, inclusief postcode en land weergeven

error: Beveiligingswaarschuwing