Boeken

De val van Gorka

Mijn debuut waar ik on-voor-stel-baar trots op ben. Niets dan lovende reacties van de lezers en hele lieve berichten over wat het boek met ze heeft gedaan.
Mijn schrijfhart plofte haast uit elkaar van geluk. Inmiddels is het boek niet meer via de boekhandel te koop maar ik heb zelf nog wat op voorraad.

Het E-boek is overigens gratis te downloaden via Kobo maar wil je graag een gesigneerd exemplaar ( € 17,50) dan stuur je me een berichtje.

De val van Gorka

Gorka is nog maar net uitgeroepen tot de beste fotograaf ter wereld. Eindelijk de erkenning waar hij al zijn hele leven voor vecht. Zijn populariteit stijgt razendsnel maar zijn ego groeit nog harder. In recordtijd ziet zijn partner Bibi hem ontsporen. Onbeschoft, onhandelbaar en agressief, met de dag wordt het gedrag van Gorka erger. Als Gorka beschuldigd wordt van verkrachting van een jongen van zeventien en de bewijzen zicht opstapelen besluit Bibi hem te verlaten. Gorka neemt een drastische beslissing en Bibi blijft achter met de puinhoop. De val van Gorka is een roman over heftige thema’s maar vooral een boek over hoop en vergeving.

Eerst een recensie lezen


Een nieuw boek in de maak

Heel veel mensen dromen ervan, een boek schrijven en dat dan ook nog eens overal te koop is. Die droom had ik ook en ik heb hem waar kunnen maken. Dat ging niet zonder slag of stoot maar het is allemaal waard geweest. Sterker nog het smaakt naar meer.

Er zit een nieuw boek aan te komen. Een psychologische thriller met de (voorlopige) titel Kraaienpootjes.

Het verhaal gaat over Anna. Jaren geleden heeft ze haar man vermoord en haar straf daarvoor uitgezeten. Nu leidt ze een teruggetrokken bestaan waarin ze gedichten schrijft en zorgt voor de vogels in en rond haar huis.
Er komt een nieuwe buurman naast haar wonen die haar rust verstoort en daarmee het leven van Anna behoorlijk op zijn kop zet.

De ellende voor Anna wordt nog groter als er kinderen uit het park verdwijnen en alle sporen richting Anna wijzen. Anna weet een ding zeker, koste wat het kost maar ze gaat niet terug naar de gevangenis.

Kraaienpootjes

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuw te verschijnen boek dan kun je hier inschrijven voor updates.

Sonja

error: Beveiligingswaarschuwing