Contact

contact pagina

Contactgegevens

Openingstijden en bezoektijden heb ik niet. Ik schrijf als ik wakker ben en wanneer het mij uitkomt en daar mag niemand bij zijn (topgeheim en concentratie dingetje).
Contact zoeken kan natuurlijk wel en op de volgende manieren:

Post en cadeautjes (grapje hè mensen) kunnen gestuurd worden naar:
Schrijfhart t.a.v. Sonja Grinwis
p/a Fruiteniersstraat 9, 3334 KA Zwijndrecht

Lezers en bezoekers

Heb je een blog of verhaal gelezen en wil je me laten weten wat je er van vond? Dat kan onder het betreffende artikel of verhaal, vind ik trouwens erg leuk en waardeer ik echt enorm. Naast koffie is dat echt wel de brandstof waarop ik heel lekker ga.
Toch kan het zijn dat je liever niet wil dat de hele wereld (of in elk geval de bezoekers en lezers hier) meelezen met wat je me wilt vertellen. In dat geval is het contactformulier hieronder een prima optie.
Zodra ik uit mijn schrijfbubbel kom krijg je een reactie terug.


Bedrijven

Voor het schrijven van teksten of een blog reken ik een uurtarief van € 40,00. In bepaalde gevallen is het mogelijk een vaste prijs af te spreken.
Via het formulier hieronder kun je vrijblijvend contact opnemen.


Een blog schrijven, foto’s maken en bewerken, inclusief de bijbehorende promotie op Social Media kost me ongeveer vier á zes uur. Het is zinloos me te vragen om zoveel uren werk in een artikel te stoppen voor een gratis telefoonhoesje of andere producten, tenzij het een auto is, laat staan dat ik , “tegen een aantrekkelijke korting” spullen bij je koopt om die vervolgens voor je te gaan promoten.


CONTACTFORMULIER

Voor samenwerkingen, opdrachten, prijsopgaven, reacties, vragen of opmerkingen kun je onderstaand formulier gebruiken. Zodra ik uit mijn schrijfbubbel kom zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

.
error: Beveiligingswaarschuwing