Disclaimer

Te lezen in ± 9 minuten

De kleine lettertjes. Ik weet het saai! maar wel belangrijk

Copyright: De rechten van de columns, verhalen, boekrecensies en blogartikelen op deze website liggen uiteraard bij Sonja Grinwis, de auteur (bij wie anders?). De verhalen en columns mogen alleen voor eigen gebruik uitgeprint worden. Het verspreiden van (of een deel van) de inhoud op deze website via “social media” is toegestaan (graag zelfs!), maar wél met uitdrukkelijke vermelding van de auteur, de bronvermelding en een link naar de website. Het kopiëren en verspreiden van (delen van) door mij gepubliceerde teksten onder eigen naam of pseudoniem is absoluut niet toegestaan. Een link naar deze website wordt zéér gewaardeerd. Laat het me even weten en wie weet plaats ik ook een link naar jouw pagina.

Columns:

De gebeurtenissen, locaties en conversaties in deze artikelen zijn ontstaan vanuit mijn belevenissen, herinneringen en interpretaties. De details, zoals namen van personen, plaatsen of bedrijven kunnen zijn aangepast, vanwege de privacy, herkenbaarheid van personen of omdat het mij gewoon beter uitkomt. De artikelen zijn gebaseerd op echt gebeurde situaties, maar zijn niet per definitie (of per definitie niet) waarheidsgetrouw weergegeven.

Verhalen:

De verhalen die ik schrijf zijn fictieve verhalen. Ze zijn het product van mijn fantasie. Namen, karakters, plaatsen, bedrijven, gebeurtenissen, ze zijn door mij verzonnen of op een fictieve manier gebruikt. Elke overeenkomst die de lezer denkt te zien met bestaande personen (zichzelf), plaatsen, bedrijven en gebeurtenissen is puur toeval (serieus, het is echt toeval). Denk je dat je jezelf herkent, echt geloof me het is niet zo, maar voel je gerust vereerd en doe er je voordeel mee.

Boekrecensies:

De boeken die ik bespreek zijn door mijzelf uitgezocht, gekocht of geleend. Betaald word ik niet voor de recensies en ik krijg de boeken ook niet gratis ter recensie aangeboden. Ik ben geen professioneel recensent. Ik geef gewoon mijn mening. Daar kan en mag iedereen het van harte mee (on)eens zijn. Ga voor aanschaf van een boek nooit alleen op mijn mening af, maar lees meerdere recensies en maak je eigen afweging.

Schrijven

Het is een passie die door veel mensen wordt gedeeld. Ik deel mijn tips, blunders successen en alles wat met het ambacht van het schrijven te maken heeft. Iedereen die meer over het proces van het schrijven wil weten kan en mag hier zijn voordeel mee doen.

Gedichten

Soms brengt een gedicht de emoties beter over dan een verhaal of een column. De ene keer met tranen de andere keer met een lach. Als het maar emoties oproept, dan is het goed.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

En wat vond je ervan?

Please Login to comment
avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
het is niet toegestaan mijn teksten te kopiëren
%d bloggers liken dit: