Disclaimer

De kleine lettertjes:

Ik weet het saai! maar wel belangrijk

Copyright: De rechten van de columns, verhalen, boekrecensies en blogartikelen op deze website liggen uiteraard bij Sonja Grinwis, de auteur (bij wie anders?). De verhalen en columns mogen alleen voor eigen gebruik uitgeprint worden. Het verspreiden van (of een deel van) de inhoud op deze website via “social media” is toegestaan (graag zelfs!), maar wél met uitdrukkelijke vermelding van de auteur, de bronvermelding en een link naar de website. Het kopiëren en verspreiden van (delen van) door mij gepubliceerde teksten onder eigen naam of pseudoniem is absoluut niet toegestaan. Een link naar deze website wordt zéér gewaardeerd. Laat het me even weten en wie weet plaats ik ook een link naar jouw pagina.

Columns:

De gebeurtenissen, locaties en conversaties in deze artikelen zijn ontstaan vanuit mijn belevenissen, herinneringen en interpretaties. De details, zoals namen van personen, plaatsen of bedrijven kunnen zijn aangepast, vanwege de privacy, herkenbaarheid van personen of omdat het mij gewoon beter uitkomt. De artikelen zijn gebaseerd op echt gebeurde situaties, maar zijn niet per definitie (of per definitie niet) waarheidsgetrouw weergegeven.

Verhalen:

De verhalen die ik schrijf zijn fictieve verhalen. Ze zijn het product van mijn fantasie. Namen, karakters, plaatsen, bedrijven, gebeurtenissen, ze zijn door mij verzonnen of op een fictieve manier gebruikt. Elke overeenkomst die de lezer denkt te zien met bestaande personen (zichzelf), plaatsen, bedrijven en gebeurtenissen is puur toeval (serieus, het is echt toeval). Denk je dat je jezelf herkent, echt geloof me het is niet zo, maar voel je gerust vereerd en doe er je voordeel mee.

Etiketjes:

De rubriek etiketjes bevat artikelen die vanuit mijn beleving en ervaring zijn geschreven. Ik ben geen arts, therapeut of op enige andere manier een professional. Het zijn mijn etiketjes en mijn manier van omgaan ermee. Als je er wat aan hebt, top! Heb je er niets aan en zit je echt met een probleem, ga dan zonder twijfel hulp inroepen van iemand met verstand van zaken. Niets om je voor te schamen want elk onderdeel van je lijf kan ziek worden en dat neemt niemand je kwalijk. Je hersenen maken net zo goed onderdeel uit van jou en als die ziek worden hoef je dus ook geen enkele schaamte te voelen. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal en hoe sneller je hulp zoekt, hoe sneller je geholpen wordt.

Gedichten:

Soms brengt een gedicht de emoties beter over dan een verhaal of een column. De ene keer met tranen de andere keer met een lach. Als het maar emoties oproept, dan is het goed.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Plaats een reactie