Freewriting April

Details Prijs Aantal:
Freewriting 4 april 2020Toon details + €19,50 (EUR)  

  • 4 april 2020
    10:00 - 12:00

Vrijuit schrijven

Je hebt er misschien al eens over gehoord of gelezen, freewriting is blijkbaar nogal in. Vrijuit schrijven kan helpen tegen piekeren, malen, een overvol hoofd maar ook tegen (creatieve) blokkades en het schijnt ook de inspiratie een enorme boost te geven.

Klinkt dus best goed dat vrijuit schrijven, maar hoe doe je dat dan precies?

Leuk dat je dat vraagt want ik kan en wil het je leren. Kost je een paar euro en een paar uurtjes tijd maar dan kan jij het ook. Heb je bovendien de rest van je leven profijt van.

Freewriting is natuurlijk geen wondermiddel om al je problemen uit de wereld te helpen. Het is ook geen garantie voor die bestseller roman die uiteindelijk ook verfilmd gaat worden. Dat ga ik je dus ook niet beloven. Wat je er dan wel aan hebt?

Best veel. Je neemt regelmatig even tijd voor jezelf. Je schrijft je hoofd lekker leeg en dat geeft rust en ruimte. Voor nieuwe inzichten of inspiratie, het wekt creativiteit op en het is nog leuk om te doen ook.

Zitten er ook nadelen aan freewriting?

Hmm, niet echt. Oké je ontwikkelt waarschijnlijk een enorme behoefte aan een uitgebreide collectie (vul)pennen en notitieboekjes maar als dat het ergste is.

Wat kan ik van de workshop freewriting verwachten?

Heel concreet:

  • een (kort) stukje theorie
  • veel praktische training in een veilige, gezellige omgeving
  • ruimte voor het stellen van vragen
  • alle benodigde materialen
  • koffie, thee of sap met wat lekkers

Ik werk in kleine groepjes met maximaal vier deelnemers zodat iedereen kan en mag rekenen op voldoende aandacht. Dus niet te lang wachten met aanmelden want vol is vol.

locatie  

Adres
Tuinkers 3, Zevenbergen, Noord-Brabant, 4761 WV, Netherlands

Plaats een reactie

het is niet toegestaan mijn teksten te kopiëren