Is er een forum voor vrouwen die nooit een dick pic ontvangen?

Het was ergens aan het begin van mijn puberjaren dat ik  plotseling een hijger aan de telefoon had. Ik, zo groen als gras had geen idee wat ik hier mee aan moest, begon van schrik te lachen en hing snel op.

Net als kinderlokkers, gluurders, potloodventers, het huis waar het spookte, ik had er wel van gehoord maar had er zelf dus geen enkele ervaring mee.

Niet zo heel lang daarna reed ik samen met een klasgenootje op de fiets. Het motregende en de temperatuur was ook niet om over naar huis te schrijven. Op de hoek stond een man. Zonder broek onder een paraplu, stevige bruine schoenen en een geruit overhemd aan. Onder dat overhemd piepte nog net zijn jongeheer ongevraagd in ons gezichtsbeeld. Daar was dus de bewuste potloodventer.
Al met al nogal een treurige verschijning. Ik heb er in elk geval geen trauma aan overgehouden.

Een zeldzaam verschijnsel maar ze bestonden dus echt. Inmiddels hebben deze exhibitionisten, net als de kinderlokkers, gluurders en hijgers hun weg naar het internet gevonden.

Op Social Media blijkt de digitale potloodventer royaal aanwezig te zijn. Een aantal vrouwen waar ik contact mee heb, krijgt met grote regelmaat ongevraagd een piemel-foto oftewel de beruchte dick pic toegestuurd. Na de zoveelste melding “accepteer geen vriendschapsverzoek van account X want die stuurt ongevraagd dick pics” begon ik toch eens rond te vragen.

Ongeveer twee keer per week krijgen de dames dit soort ongevraagde foto’s toegestuurd. Twee per week! Zelf heb ik er nog nooit een gehad.

Zit er ook helemaal niet op te wachten maar ik vraag me wel af waar dat aan ligt.
De dames hebben geen van allen een sexy, uitdagende profielfoto. Hun bio roept naar mijn mening ook niet op tot dit soort actie. Dus waarom ontvangen zij zo vaak dick pics en ik nooit? Daarnaast vraag ik mij af waarom de ouderwetse potloodventer een zeldzaam verschijnsel was en het internet vergeven lijkt van de exhibitionisten.

Omdat wij dames er onderling niet uitkomen vraag ik het aan een paar vrienden. Zij verkeren ook op Social Media én zijn man, wellicht kunnen zij wat verheldering geven.

De antwoorden die ik krijg op mijn vragen zijn stuk voor stuk zeer uitgebreid, vaak verassend, soms hilarisch en leveren genoeg materiaal op voor meerdere columns.

Op mijn vraag aan een van de heren of hij zelf wel eens een dick pic heeft verstuurd krijg ik een verontwaardigd klinkend antwoord.
‘Ongevraagd? Nee natuurlijk niet!’
Na een korte stilte: ‘Dat had je zelf toch ook wel kunnen bedenken, ik heb toch geen anoniem account?

Ineens begrijp ik waarom de ouderwetse potloodventer een zeldzaam verschijnsel was en de digitale potloodventer zo vaak lijkt voor te komen. De ouderwetse potloodventer moest zelf de straat op en een directe confrontatie aangaan. Zijn gezicht en zijn locatie waren voor iedereen zichtbaar. De kans dat hij een bekende tegenkwam was altijd aanwezig.

Daarentegen kan de digitale potloodventer zich verschuilen achter een anoniem account en is blijkbaar niet mans genoeg om zich echt bloot te geven.

De vraag die echter onbeantwoord blijft is waarom zoveel vrouwen wel, en ik nog nooit een dick pic heb ontvangen*. Zou er al een forum voor lotgenoten zijn?

*dit is overigens op geen enkele wijze een uitnodiging voor het toesturen van een dick pic

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Inschrijven
Abonneren op
guest
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Tanja van Doorn

Ik geloof dat ik iemand of Facebook heb gevonden die dickpics stuurt als je ernaar vraagt, zn naam is Mylan Van Veen!!!

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Tanja Van Doorn

Misschien dat U kan vragen waarom hij dat doet? Het is opzich wel interessant om te zien hoor…☺️

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Luc van de Wiel

Als man begrijp ik het overigens ook niet, waarom iemand zoiets doet, de wereld lijkt tegenwoordig vergeven van mensen die menen dat wat zij willen, moet kunnen. Om vervolgens kwaad te reageren als iemand het bij HEN doet…

Je hebt mensen, en je hebt potloden. Die alleen nog maar digitaal gevent worden, blijkbaar…

Mooi geschreven, in elk geval!

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Ilona Wielinga

Geloof me, je wil ze ook niet. Je word er echt niet vrolijker van als er opeens een dickpick je dm in komt sliden 😉

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Ellie Schmitz

Ook nog nooit gehad, wat is er mis met mij sluit me aan bij het forum voor lotgenoten.

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Ellie Schmitz

Graag

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Tanja van Doorn

Mag ik ook alsjeblieft?

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Tanja van Doorn

Had je er al een gevonden?

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Tanja van Doorn

Jammer hoor

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Mies Huibers

Ik kan je ook niet verder helpen. Om onverklaarbare redenen blijf ook ik altijd verstoken van het fraais dat de natuur ons te bieden heeft.

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
MichielZiet

Je zal maar Dik Pick heten en op Twitter zitten..
Geen idee waarom je ze niet krijgt… Wellicht zien ze je slagtanden op de foto?
Grapje natuurlijk… Leuke column!!

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
19
0
Ik hoor graag wat je ervan vindt, laat van je horenx
()
x
%d bloggers liken dit: