Gezegende kerstdagen

Wat ben ik ongelooflijk blij en dankbaar. Het afgelopen jaar heb ik zoveel mooie en lieve reacties gekregen op wat ik schrijf. Zoveel (nieuwe) lezers mogen begroeten. Naast de mensen die zich al vanaf het allereerste begin hebben ingeschreven komen er nog wekelijks mensen bij.
Het is voor mij een enorme stimulans om steeds weer nieuwe verhalen voor jullie te schrijven.

De afgelopen weken heb ik ‘oude’ verhalen in een nieuw jasje geplaatst. Een stap waar ik best een beetje nerveus over was. Bang dat het niet op prijs gesteld zou worden om deze ‘oude’ verhalen opnieuw voorgeschoteld te krijgen.
Die angst bleek ongegrond.
Ik ben echt overdonderd door de enorme hoeveelheid positieve reacties die ik via verschillende kanalen mocht ontvangen. De verhalen zijn ook massaal gedeeld op Social Media zodat ik zelfs een record aantal bezoekers mocht ontvangen.

Dank jullie wel voor het lezen en voor al die lieve en soms hele persoonlijke berichten die jullie me sturen. Ik voel me gezegend. Niet alleen deze kerstdagen maar het hele jaar door.

Voor nu ga ik met kerstreces om vanaf 1 januari weer met heel veel nieuw materiaal te komen. Ik wens jullie hele gezegende kerstdagen met veel liefde en warmte en zie jullie graag terug in 2019.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Inschrijven
Abonneren op
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
H.B. van oost

Ook voor jou Sonja

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
Mies Huibers

Het is een genot om je stukjes te lezen. Op naar een prachtig nieuw schrijfjaar. Fijne dagen voor jou en iedereen die je dierbaar is.

Privacyverklaring
ik heb de privacyverklaring gelezen en ben akkoord
2
0
Ik hoor graag wat je ervan vindt, laat van je horenx
()
x
%d bloggers liken dit: