Home

passie voor verhalen

Een blogartikel over actuele, herkenbare en soms onbegrijpelijke gebeurtenissen. Een kort verhaal of een wat langer verhaal in delen. Mijn liefde voor boeken en een kijkje in mijn schrijfkamer, je vindt het hier allemaal.

Op deze pagina staat nuttige informatie over deze website:

  • Het geven van reacties
  • Gratis abonneren op deze site
  • Wat is een RSS-feed?
  • Volgen en delen op Social Media of artikelen printen, alleen voor de echte fans
  • Voor informatie over mij, de auteur kun je hier terecht.
  • Na het lezen van de informatie toch nog vragen, opmerkingen of een verzoek? Laat het me dan even weten, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Heel veel leesplezier,

Sonja


Reacties:

Het beeld van de eenzame schrijver is in deze tijd behoorlijk achterhaald. Door alle Social Media, email, en reactiemogelijkheid onder de artikelen is contact tussen schrijver en lezer makkelijk te bereiken.

Uiteraard vind ik het erg leuk om reacties te krijgen op wat ik schrijf. Dat kan dus op verschillende manieren. Zoals gezegd kun je onder de artikelen een bericht achter laten. (Voor collega schrijvers/bloggers, door een vinkje te plaatsen onder de reactie kun je een blogartikel van jezelf onder de aandacht brengen). Je kunt ook via Twitter, Facebook en Instagram reageren. Wees je er wel van bewust dat anderen bij bovenstaande opties je berichten en reacties ook kunnen lezen en erop kunnen reageren. Die interactie zal niet door iedereen op prijs worden gesteld.

Door met je cursor op het duimpje (zie afbeelding) te gaan staan kun je nog simpeler laten weten wat je ervan vindt.

reageren

Wil je wel reageren, maar dit liever tussen ons houden? dan mag je natuurlijk ook gewoon via email een berichtje achterlaten.

Voor welke manier je ook kiest, weet dat ik elke reactie enorm op prijs stel en mijn uiterste best doe om zo snel mogelijk te reageren.


Abonneren

Wil je niets meer missen van Schrijfhart? Door je te abonneren krijg je elke keer dat er iets gepubliceerd wordt een berichtje in je mailbox.

Uiteraard ga ik zorgvuldig met je mailadres om, het wordt alleen gebruikt voor informatie over Schrijfhart en verder helemaal niets. 

Het is ook mogelijk om alleen op de hoogte te worden gehouden van nieuwe artikelen via een RSS feed. Voor meer informatie hierover kun je hieronder verder lezen.


RSS-feed?

rss icoon  Vaak aangegeven met dit icoontje.

RSS staat voor: Really Simple Syndication of in gewoon Nederlands: eenvoudige gelijktijdige publicatie.

Niet iedereen zal nu meteen een aha moment hebben, dus zal ik het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

Een digitale leesmap

Net als op tijdschriften kun je je ook abonneren op websites en blogs. Je krijgt een berichtje via je email zodra er iets nieuws is geplaatst. Dat is natuurlijk heel handig maar hoe meer websites of blogs je gaat volgen hoe meer verschillende mailtjes je krijgt. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer.

In dit geval is een (gratis) rss-feed dus heel handig. Zodra je je hebt aangemeld bij een rss-feed, kun je de websites en blogs die je wilt volgen hierbij onder brengen en dan krijg je alleen van je rss-feed een berichtje met al het nieuws. Een soort digitale leesmap zeg maar.

Gratis en goede RSS-feeds


Voor de echte fan:

Je bent zo enthousiast over wat ik schrijf, of je vindt me gewoon echt heel erg aardig, je wilt het de hele wereld wel laten weten. Dat kan! Klik op één van de icoontjes onder de artikelen en je deelt het met al je vrienden, familie, kennissen, buren en collega’s op het Social Media kanaal van je keuze. Allemaal mag natuurlijk ook. Leuk voor mij, zo bereik ik steeds meer lezers en dat streelt mijn kwetsbare ego echt enorm.

Je kunt hier ook een print optie vinden voor het geval dat je liever offline leest, het artikel wilt bewaren of het wilt ophangen bij …

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
%d bloggers liken dit: