Inschrijven

Waarom zou je?

Jouw inbox stroomt waarschijnlijk net zo snel vol als de mijne, dus waarom vraag ik je dan om toch in te schrijven? Ten eerste omdat je dan altijd op de hoogte bent zodra ik iets nieuws plaats en krijg je extra achtergrondinformatie. Ten tweede omdat ik voor het bereiken van mijn lezers liever niet afhankelijk ben van de grillen van Social Media.
Uiteraard val ik je niet onnodig lastigval met allerlei onzin of spaaracties waar je gespaarde punten vervallen voordat je met je ogen hebt kunnen knipperen. Om maar te zwijgen over kortingen die je vooral veel geld kosten. Daar heb ik zelf namelijk ook een hekel aan.
Nee ik stuur je alleen een email wanneer ik echt iets te melden heb. Soms kort, bij het plaatsen van een nieuwe blog of een verhaal en soms uitgebreid maar dan wel vol interessante informatie.Denk aan een leuke download of toegang tot een exclusief verhaal. Het lijkt zo af en toe een beetje op een magazine. Ik stop er veel tijd en liefde in en je ontvangt het helemaal voor niets. Zo ben ik dan ook wel weer.

voorbeeld van een uitgebreide nieuwsbrief

Dus schrijf je gerust uit voor alle flauwekul nieuwsbrieven en schrijf je in voor de mijne die wél heel leuk is..
Wil je me alleen of ook nog op Instagram volgen, geen probleem, doe ik echt niet moeilijk over.

Voorwaarden:

Je ontvangt een email als er iets nieuws geplaatst wordt op deze website met ook nog wat nieuwtjes en achtergrond informatie. Incidenteel kan er tussentijds een nieuwsbericht verzonden worden. Je gegevens blijven bewaard tot aan uitschrijving.

Abonnees ontvangen van tijd tot tijd bonus materiaal. Een extra verhaal of een gratis download. Dit is uitsluitend voor persoonlijk gebruik en mag onder geen beding gedeeld worden met anderen. Het verstrekken van dit bonus materiaal wil ik graag zo eenvoudig mogelijk houden, dus zonder wachtwoorden of andere vorm van inloggen. Ik ga er vanuit dat mijn abonnees te vertrouwen zijn en deel het bonus materiaal dus in goed vertrouwen.

Iedereen kan zich overigens gratis inschrijven als ze ook gebruik willen maken van de extra diensten.

Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.

error: Beveiligingswaarschuwing