komt allen tezamen lady’s, deel één

Of ik zin heb om mee te gaan? Ze vraagt het terwijl ze een flyer in mijn handen drukt. “Lady’s Night” bij het tuincentrum.
Vrijwel direct ontstaat er kortsluiting in mijn hersenen. Niet omdat ik geen zin heb om iets leuks samen te gaan doen. Uiteraard ga ik graag mee, gezellig juist, een avondje weg. Nee het gaat mij om het “Lady’s Night” deel van dit uitje. Alleen voor vrouwen? Ik vraag me af waarom.

Voor een bezoek aan de sauna kan ik het me nog voorstellen. Onzeker over je lijf, gewoon preuts of nare ervaringen met mannen. Dan loop je liever niet poedeltje naakt tussen het door testosteron gedreven deel van de bevolking.
Het aantal keren dat ik belaagd werd in een tuincentrum is niet te tellen.
Het is me namelijk nog nooit overkomen.
Dat kan natuurlijk aan mij liggen, maar ook van andere dames heb ik nooit gehoord dat je tegenwoordig niet meer ongeschonden door het tuincentrum kunt lopen. Dus blijft de vraag waarom een “Lady’s Night”?

De avond van het festijn zit mijn eten me niet lekker. Het liefst blijf ik thuis maar belofte maakt schuld, dus ik ga gewoon mee. Onderweg heb ik al spijt. In mijn buik blijkt een draaikolk actief te zijn en dat beloofd niet veel goeds. We lopen het tuincentrum binnen en ik voel meteen dat het fout gaat. Mijn eten wil eruit, de manier waarop is nog een vraagteken maar dát het gaat gebeuren staat vast. Paniekerig vraag ik waar het toilet is.

De stroom volgen is het devies, maar er is helemaal geen sprake van een stroom.
Er staat één lange file van dames en er zit totaal geen beweging in.
Mijn avondeten kondigt ondertussen een spoedige exit aan en ik worstel mij door de opstopping heen. Een “Lady’s Night” doet mij het ergste vrezen voor de toegankelijkheid van de toiletten en ik begin toch wat in paniek te raken.

Het is een lange barre tocht. Met behulp van mijn ellebogen en knieën probeer ik door de linies van de kooplustige lady’s heen te komen. Boze en de soms zelfs vijandige blikken pareer ik met een ‘Sorry ik ben misselijk en ik moet…’ In combinatie met mijn wanhopige blik laat ik dan toch een hoop dames mopperend achter me. Eindelijk bereik ik het toilet. Gelukkig heeft de opstopping meer dames tegengehouden dan verwacht en precies op tijd kan ik mijn avondeten opgelucht in de wc pot achterlaten.
De terugweg, tegen de stroom in lijkt me een nog grotere opgave te worden. Gelukkig zijn de toiletten vlak bij de uitgang, dus lopen we naar buiten en beginnen weer van voren af aan.

Vol verwachting of ik uiteindelijk een antwoord zal vinden op mijn vraag beginnen we dan toch aan onze Lady’s Night.

6 gedachten over “komt allen tezamen lady’s, deel één”

  1. Ojee, wat naar je zo te voelen en ook nog veel moeite te moeten doen bij het toilet te komen. Maar ondanks je ‘ongesteldheid’ ben ik evengoed ook nog steeds benieuwd naar de betekenis van een ‘lady’s night’ bij een tuincentrum hoop dus op een vervolg!!

    Beantwoorden
    • Hihi, dank je wel. Mijn darmen zijn zeker te weten mannelijk. Wat daar allemaal gebeurd is echt niet ladylike. Ondanks alle strubbelingen heb ik het overleefd, dus nu ben ik ook nog een vrouw met ‘ballen’.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: