Liposuctie voor een vriendenprijsje

Tel je al mijn volgers op diverse Social Media bij elkaar op, dan nog zijn de cijfers niet heel indrukwekkend.

Een nieuwe volger trekt dan ook direct mijn aandacht. Meestal stuur ik even een welkomstberichtje en pols meteen wat de reden is dat deze persoon zich wenst aan te sluiten bij mijn ‘fanclub’.
Een enkele uitzondering daargelaten is zo’n eerste contact erg leuk en zoals al vaker door mij geschreven zijn hier inmiddels al een aantal bijzondere contacten en zelfs al dierbare vriendschappen uit ontstaan.

Dit keer liep het eerste contact toch een beetje anders. De nieuwe volger die zich aandiende had in zijn profiel ‘gedreven plastisch chirurg’ staan. Nu is het natuurlijk niet geheel ondenkbaar dat een plastisch chirurg van lezen houdt en een beetje humor kan waarderen, dus tot zover was het allemaal nog oké.

Na het welkomst bericht volgde echter al snel een bijzondere reactie. Mijn aankondiging dat ik mee ga doen met Swim to Fight Cancer, voorzien van een foto van mijzelf in wetsuit, was hem onder ogen gekomen en blijkbaar was de strekking ervan hem totaal ontgaan.

Dat ik een leuk bedrag wil ophalen voor kankeronderzoek had hem niet op de donatie knop doen drukken. Nee hij wenste zijn steentje bij te dragen door mij een op maat gemaakt detox-programma aan te bieden en desgewenst was hij ook niet te beroerd om een liposuctie voor een vriendenprijsje uit te voeren.

Maar goed, ik ga dus zwemmen door de havens van het mooie stadje Dordrecht.  Iedereen die mij maar een beetje kent weet dat ik en sport niet bepaald dikke vrienden zijn en zwemmen is nog wel een van de minst favoriete bezigheden. Toch ga ik het doen. Niet om mijn (gebrek aan een) bikinilijf te showen, maar om geld op te halen voor noodzakelijk kankeronderzoek.

Dordrecht, 1 september 2018, noteer die datum! Kom kijken, aanmoedigen, genieten van de mooie stad, maar vooral geef! Met een warm hart, klein bedrag, groot bedrag alles is welkom.

Oh ja en die plastisch chirurg heb ik geblokkeerd. Op zo’n figuur zit ik dus echt niet te wachten.


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Inschrijven
Abonneren op
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
5
0
Ik hoor graag wat je ervan vindt, laat van je horenx
()
x
%d bloggers liken dit: