Liposuctie voor een vriendenprijsje

Tel je al mijn volgers op diverse Social Media bij elkaar op, dan nog zijn de cijfers niet heel indrukwekkend.

Een nieuwe volger trekt dan ook direct mijn aandacht. Meestal stuur ik even een welkomstberichtje en pols meteen wat de reden is dat deze persoon zich wenst aan te sluiten bij mijn ‘fanclub’.
Een enkele uitzondering daargelaten is zo’n eerste contact erg leuk en zoals al vaker door mij geschreven zijn hier inmiddels al een aantal bijzondere contacten en zelfs al dierbare vriendschappen uit ontstaan.

Dit keer liep het eerste contact toch een beetje anders. De nieuwe volger die zich aandiende had in zijn profiel ‘gedreven plastisch chirurg’ staan. Nu is het natuurlijk niet geheel ondenkbaar dat een plastisch chirurg van lezen houdt en een beetje humor kan waarderen, dus tot zover was het allemaal nog oké.

Na het welkomst bericht volgde echter al snel een bijzondere reactie. Mijn aankondiging dat ik mee ga doen met Swim to Fight Cancer, voorzien van een foto van mijzelf in wetsuit, was hem onder ogen gekomen en blijkbaar was de strekking ervan hem totaal ontgaan.

Dat ik een leuk bedrag wil ophalen voor kankeronderzoek had hem niet op de donatie knop doen drukken. Nee hij wenste zijn steentje bij te dragen door mij een op maat gemaakt detox-programma aan te bieden en desgewenst was hij ook niet te beroerd om een liposuctie voor een vriendenprijsje uit te voeren.

Maar goed, ik ga dus zwemmen door de havens van het mooie stadje Dordrecht.  Iedereen die mij maar een beetje kent weet dat ik en sport niet bepaald dikke vrienden zijn en zwemmen is nog wel een van de minst favoriete bezigheden. Toch ga ik het doen. Niet om mijn (gebrek aan een) bikinilijf te showen, maar om geld op te halen voor noodzakelijk kankeronderzoek.

Dordrecht, 1 september 2018, noteer die datum! Kom kijken, aanmoedigen, genieten van de mooie stad, maar vooral geef! Met een warm hart, klein bedrag, groot bedrag alles is welkom.

Oh ja en die plastisch chirurg heb ik geblokkeerd. Op zo’n figuur zit ik dus echt niet te wachten.


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 gedachten over “Liposuctie voor een vriendenprijsje”

 1. Mooi en belangrijk doel. Goed dat je dit doet. Count me in. En goed dat je die snijpersoon de figuurlijke deur hebt gewezen.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Mies voor je support en donatie. Ik ga de wedstrijd uiteraard niet winnen maar ben wel voornemens de eindstreep te halen. En inderdaad sommige mensen gedragen zich zodanig dat ze niet langer welkom zijn.

   Beantwoorden
  • Dank je Hugo,

   Volgens mij wil de plastisch chirurg graag op vakantie of zoiets. Maar ik laat me echt geen complexen aanpraten door dit soort figuren.
   Maar dit is wel waarom zoveel vrouwen onzeker zijn over hun uiterlijk. Totaal niet nodig, mensen komen in alle soorten, maten en kleuren en dat is juist mooi. Tenslotte is het innerlijk wat je echt tot een mooi mens maakt (of niet).

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: