Nog meer bloggers

Bloggers die ook de moeite waard zijn

Sinds ik online ben gaan schrijven heb ik mij ook aangemeld bij diverse schrijfgroepen. Iets wat ik elke schrijver kan aanraden. Ik heb hierdoor veel geleerd, veel inspiratie opgedaan maar ook leuke contacten met andere bloggers en schrijvers opgebouwd. Sommige van die contacten zijn mij inmiddels zo dierbaar geworden dat ik ze als schrijfvrienden beschouw.

Met uitzondering van Lenie de Man en Michiel Geurtse, nog nooit in het echt ontmoet maar daardoor is het contact niet minder waardevol.

Een aantal van deze mede bloggers wil ik met jullie delen:

Uiteraard schrijft iedereen vanuit zijn/haar eigen beleving en heeft iedereen zijn/haar eigen stijl. We staan lang niet allemaal hetzelfde in het leven. Ik vind dat juist interessant want het zet me aan het denken en soms stel ik mijn mening hierdoor zelfs bij.

Schrijversgroepen

Wil je zelf op zoek naar schrijvers en bloggers die de moeite waard zijn? Neem dan eens een kijkje in één  van de volgende groepen:

Heb je aanvullingen op deze lijst (graag) dan kun je dit bij de reacties laten weten
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Sonja GrinwisHans OudIrene Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Hans Oud
Gast

Dank voor het vermelden van mijn naam op de door je vervaardigde lijst van bloggers. Léúk!
Hartelijke groet,
Hans Oud.

Irene
Gast

Ha, ben natuurlijk heel vereerd om op jouw lijst voor te komen. Vreugdendansjes enzo. Maar constateer dat de hyperlinks per persoon niet goed staan ingesteld.… Lees verder »

Zelf ben ik ook enthousiast over deze tekst daarom zit er ook copyright op! Vraag gerust naar mijn tarieven als je mijn teksten wilt gebruiken
%d bloggers liken dit: