Nog meer bloggers

Bloggers die ook de moeite waard zijn

Sinds ik online ben gaan schrijven heb ik mij ook aangemeld bij diverse schrijfgroepen. Iets wat ik elke schrijver kan aanraden. Ik heb hierdoor veel geleerd, veel inspiratie opgedaan maar ook leuke contacten met andere bloggers en schrijvers opgebouwd. Sommige van die contacten zijn mij inmiddels zo dierbaar geworden dat ik ze als schrijfvrienden beschouw. Met uitzondering van Michiel Geurtse, nog nooit in het echt ontmoet maar daardoor is het contact niet minder waardevol.

Een aantal van deze mede bloggers wil ik met jullie delen:

Uiteraard schrijft iedereen vanuit zijn/haar eigen beleving en heeft iedereen zijn/haar eigen stijl. We staan lang niet allemaal hetzelfde in het leven. Ik vind dat juist interessant want het zet me aan het denken en soms stel ik mijn mening hierdoor zelfs bij.

 • Ireen Bertholee schrijft als Pix op iPixelDiva
 • Sandra Di Bortolo schrijft voor tekstburo Het zusje
 • Sophie Dijkgraaff schrijft op haar eigen website
 • Michiel Geurtse schrijft op MichielZiet
 • Peter Gortworst schrijft korte verhalen op zijn eigen website
 • Anke van Haften schrijft op voor goede kanker bestaat niet
 • Marjo Heijkoop schrijft voor Johanna Lime
 • Mies Huibers schrijft cursiefjes en boekrecensies op zijn eigen website
 • MC Kleuver schrijft op zijn eigen website
 • Peter Mabelus schrijft op zijn eigen website
 • Lenie de Man schrijft voor PerfectVerwoord
 • Hans Oud schrijft korte overdenkingen en versjes op Facebook (onder zijn eigen naam te vinden) en op Twitter
 • Marjon Sarneel schrijft zelf en heeft gastbloggers op OSMS
 • Esther Scholten schrijft voor Schrijfland
 • Sylvia Visser schrijft op haar eigen website
 • Kevin Voetelink schrijft op zijn eigen website
 • Bart Vlasblom schrijft op Brompot
 • Remco Wel schrijft voor de website Hoe mannen denken

Schrijversgroepen

Wil je zelf op zoek naar schrijvers en bloggers die de moeite waard zijn? Neem dan eens een kijkje in één  van de volgende groepen:

Heb je aanvullingen op deze lijst (graag) dan kun je dit bij de reacties laten weten
Schrijvers inspireren elkaar. Ik raakte geïnspireerd door @mieshuib https://wp.me/P7xiHs-PQ Klik om te Tweeten

3 gedachten over “Nog meer bloggers

 1. Ha, ben natuurlijk heel vereerd om op jouw lijst voor te komen. Vreugdendansjes enzo. Maar constateer dat de hyperlinks per persoon niet goed staan ingesteld. (Mocht je hulp nodig hebben, mail me dan even, help ik je.)

Een reactie plaatsen

Uit- en aanvinken om een artikel van jouw blog te laten zien

%d bloggers liken dit: