Tom Kreel is nog steeds, op Zwart, van Michiel Geurtse

Lezen en schrijven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu ben ik dol op lezen dus het is bepaald geen straf. Ik lees ook veel verschillende genres. In mijn boekenkast kun je onder andere Virginia Woolf, Sophie Kinsella, Hubert Lampo, Martin Bril, Arnon Grunberg, Griet op de Beeck, Arthur Japin, Meir Shalev, Tjeerd Langstraat en Michiel Geurtse vinden. Om er maar een paar te noemen. Bekende en onbekende namen misschien.

Elke schrijver heeft zijn eigen stijl, zijn eigen klank en sfeer. Juist die verscheidenheid is naast heerlijke ontspanning ook onvoorstelbaar leerzaam.

Sommige schrijvers heb ik in het echt ontmoet en allemaal zijn het inspirerende persoonlijkheden. Vandaag wil ik er eentje in het bijzonder uitlichten. Een van bovengenoemde schrijvers leerde ik namelijk kennen voor zijn debuut uitkwam. We maakten deel uit van dezelfde online schrijfgroep. We delen een passie voor het schrijven maar hebben daarnaast gewoon een leuke klik. Onze eerste ontmoeting was best spannend, er ging het een en ander niet helemaal zoals gedacht en het leverde een leuke blog op.

Michiel Geurtse, heeft sinds vorige week zijn tweede boek uit: “Tom Kreel is nog steeds, op zwart.” Hoewel Michiel als columnist voor diverse tijdschriften en internetfora schrijft, denk aan Metro, Schik, Mezzo, Hoe mannen denken, is hij geheel onterecht nog niet bij het grote publiek bekend.

Zijn debuut: “Piet Kreel is nog wel gaat over de oude brombeer Piet, die na het overlijden van zijn vrouw niet veel plezier maar in het leven heeft. Dan zijn er twee buurvrouwen die zich ingrijpend met Piet gaan bemoeien.
Een verhaal vol humor, emotie en levendige personages. De lezers hebben Piet, stuk voor stuk in hun hart gesloten met veel lovende recensies tot gevolg.

Het tweede boek gaat over de kleinzoon van Piet en er werd door de fans, waaronder ik, al heel lang naar uit gekeken. Het boek is al te koop in de boekhandel maar ik moet nog even geduld hebben. Mijn exemplaar heb ik namelijk bij de Michiel Geurtse zelf besteld. Ik wil graag een gesigneerd exemplaar en dat duurt dus net even wat langer. Zodra ik het gelezen heb kom ik er uiteraard nog op terug en dat geeft jou mooi de gelegenheid om het boek ook te gaan lezen.

2 gedachten over “Tom Kreel is nog steeds, op Zwart, van Michiel Geurtse”

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: