Treinverhalen

Treinverhalen

Met de trein reizen doe ik slechts een paar keer per jaar. Meestal hangt daar een weekendje weg aan vast. Dit keer zou ik echter in één dag op en neer gaan. Het beloofde een bijzonder leuke dag te worden dus ik had er echt zin in. Voor dag en dauw stond ik op en mengde mij tussen de forenzen.

treinverhalen
foto door S. Grinwis

Nu lees ik al een tijdje met veel plezier de Perrongelukjes van Marcel Rutten. Hij schrijft met veel smaak over bijzondere ontmoetingen en observaties tijdens zijn vele treinreizen. De lange reis die ik voor de boeg heb lijkt mij dus een mooie gelegenheid om ook eens mooie treinverhalen te schrijven.

Lees verder…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
3

Echte schoonheid zit van binnen

Echte schoonheid zit van binnen

Ze bestaan!
De op en top vrouw, een natuurlijke schoonheid. Als ze ‘s ochtends wakker wordt ligt het haar in glanzende lokken als een waaier om haar rossige, uitgeruste gezicht. Beeldschoon, fris en fruitig wordt ze wakker.
Zo’n vrouw ben ik dus niet!
Mijn haar, om te beginnen, staat alle kanten op. Ik heb wel eens het idee dat mijn haar een wilder leven leidt dan de rest van mij.

Lees verder…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
21

Eigenlijk valt er geen blog over te schrijven

Eigenlijk valt er geen blog over te schrijven

We know we were made for so much more
than ordinary lives
It’s time for us to more than just survive
We were made to thrive

Casting Crowns: Thrive

Het was een hectische week, maar nu heerst er een heerlijke ongekende rust in huis. De boel is aan kant. De was draait en er schijnt een heerlijk herfstzonnetje naar binnen.

Lees verder…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
21