Zintuigen

een zeer kort verhaal (ZKV)

Woorden heeft hij niet, maar zijn blik vertelt haar alles.
Zijn ogen doorgronden haar als geen ander. Het is meer dan ze ooit heeft gehoopt.
Niemand ziet haar zoals hij haar ziet en niemand kent haar zoals hij.
Zij begrijpt hem zonder woorden. Een blik is genoeg. Liefde op het eerste gezicht. Ze heeft er nooit in geloofd maar haar hart is opengesprongen en ze weet het meteen, dít is houden van, dit is onvoorwaardelijke liefde.

Vastberaden neemt ze hem in haar armen. Als vanzelfsprekend vleit hij zich tegen haar borst. Vanaf het eerste oogcontact voelt ze een liefde die intenser is dan alle liefde die ze daarvoor heeft ervaren. Toch is dat nog niets vergeleken bij wat ze nu voelt. Huid op huid en de liefde zwelt nog sterker aan.
De warmte van zijn lijf vermengt zich met het hare. Ze zijn één lichaam, het voelt vertrouwd.

Ze duwt haar neus liefdevol in zijn nek en neemt zijn lichaamsgeur in zich op. Hij ruikt zo heerlijk, geen chemisch gefabriceerd luchtje. Zijn geur is puur, hij ruikt perfect. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft. De liefde groeit bij elke nieuwe ontdekking.
Haar lippen zetten de verkenning voort. Zachtjes kust ze hem in zijn nek. Ze weet nu al dat dit haar favoriete plekje is. Warm, zacht, geurig en ze kan er zijn hartslag voelen.

Hij huilt en ze kust de tranen van zijn gezicht. Ze proeft en troost hem. Tevreden sluit hij zijn ogen volkomen op zijn gemak.
Ze houd van hem met haar hele hart en met al haar zintuigen.
Ze keert terug naar het plekje in zijn nek, daar vindt ze waar ze zolang naar heeft gezocht. Zichzelf!

Schrijfhart logo

5 gedachten over “Zintuigen”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: